Bloementransport en plantentransport

Erkend Sierteelt Vervoerder

Als Collectief Sierteelt Vervoerder is Schotte Transport gespecialiseerd in bloementransport binnen Nederland. Wij rijden op de volgende vestigingen van veiling FloraHolland: Aalsmeer, Bleiswijk, Naaldwijk, Rijnsburg en Plantion/Ede. Daarnaast verzorgen wij uiteraard het benodigde fust. Ons bloementransport wordt 24 uur per dag uitgevoerd in onder andere Pijnacker, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Zevenhuizen, Waddinxveen. Wij vervoeren onder de AVC voorwaarden.

Bloementransport

Bij Schotte Transport staan de belangen van u en uw bloemen en planten centraal. U heeft als kweker te maken met vaste aanspreekpunten, dus korte lijnen en een persoonlijke behandeling van uw transport. Alle wensen zijn mogelijk want onze vrachtauto's en chauffeurs staan ten allen tijde voor u klaar. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende prijsopgave contact met ons op.

Online opdracht

Als kweker kunt u gemakkelijk dagelijks uw opdracht bij ons opgeven via online opdracht, telefoon of fax. Natuurlijk kunnen wij u als transportbedrijf ook van dienst zijn als het om andere goederen gaat.